Hoppa till textinnehållet

 Lån stora företag och institutioner

Business people in between meetings.

Vi vet att stora företag - till exempel aktiebolag - och institutioner ofta har specifika behov. Därför utgår vi alltid från er unika situation när vi tar fram olika lösningsförslag. Som en av de största bankerna i Norden och Baltikum har vi en bred kompetens, vilket gör att vi stötta er på bästa möjliga sätt. 

Vad behöver ni hjälp med?

Corporate Finance

Swedbank Corporate Finance är vår investmentbank och en av de största i Norden. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning till ägare, styrelser och företagsledningar.

Projektfinansiering

Projektfinansiering är för er som behöver långfristig finansiering till fristående projekt som kräver stora kapitalinvesteringar.

Gröna obligationer

Genom vår starka position på den nordiska marknaden och som en emittent av Gröna obligationer hjälper vi stora företag och institutioner att finansiera sina hållbarhetsmål. 

Fartygsfinansiering

Vi har attraktiva finansieringslösningar för fartyg och redierier, såväl i Sverige som internationellt, Verksamheten bedrivs från Stockholm, Göteborg och Oslo. Kontakta ditt bankkontor för mer information.

Lånesyndikering

Vid lånesyndikering lämnar flera banker gemensamt ett lån till ett företag. Risken fördelas mellan bankerna i förhållande till bankens andel i affären. Kontakta ditt bankkontor för mer information.

Old town Stockholm

Pris och kontaktuppgifter

Pris

All prissättning, inklusive ränta, för företagslån och annan finansiering är individuell. Kontakta oss för offert. 

Vill du rådgivning?

Välkommen att skicka oss ett meddelande i internetbanken eller appen. Du kan även ringa oss.

Mer information