Hoppa till textinnehållet

Information om hur du som bankkund kan påverkas av Covid-19

Hur påverkas ekonomin av coronaviruset? Covid-19 förändrar hela tiden läget – på börsen, men också gällande jobb, beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.

För dig som företagare

Coronaviruset covid-19 påverkar allt just nu – inte minst landets företag. Vi tar de utmaningar som råder just nu på största allvar och arbetar intensivt på att ta fram lösningar för att hjälpa er. Kontakta Företagsavdelningen om du har frågor eller är orolig för ditt företags ekonomi. Via länken nedan har vi samlat tips och stöd till dig som är företagare.

Välkommen att kontakta företagsavdelningen

För dig som privatperson

Här samlar vi information kring hur din privatekonomi påverkas av Coronaviruset covid-19. Via länken nedan finns information kring hur du ansöker om amorteringsbefrielse för lån i Sparbanken Lidköping, vad som gäller kring försäkringar och tips kring sparande vid börsoro. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din ekonomi.

Privatgruppen

Gör ditt bankärende utan att besöka banken

Behöver du skaffa Mobilt BankID, ansöka om lånelöfte eller beställa ett nytt bankkort?

Kundcenter Privat

Kundcenter Företag

Digital support

Öppet dygnet runt. Support av internetbanken och appen. 
0771-97 75 12

Välkommen till banken - men stanna hemma om du är sjuk!

Har du symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, så ber vi dig vänligen att avstå från att besöka banken. Boka om ditt möte eller kontakta oss för att genomföra mötet över telefon.

skyddar du dig mot bedrägerier

Just nu passar bedragare på att försöka luras. Men med kunskap om hur det går till kan du skydda dig. Vi har listat vad både du bör tänka på. 

Människa vid dator

Tillsammans är vi Sparbanken Lidköping

Nu satsar vi ännu mer på Lidköping – 7 miljoner i extra lokalt stöd!

Vi på Sparbanken Lidköping har fattat beslut om ett kraftfullt stödpaket på 7 miljoner kronor i extra stöd riktat direkt till våra kunder och föreningar i bankens verksamhetsområde.

Vi älskar Lidköping