Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Samhällsengagemang

Betalkort Företag – det självklara betalkortet

Det finns många svåra saker att ta ställning till i företagsvärlden. Men att välja betalkort är kanske årets enklaste beslut för dig som är företagskund hos Sparbanken Lidköping. Med Betalkort Företag får du till exempel enkel administration, snabb översikt i appen "Företagskort" och möjlighet att scanna kvitton med mobilen.

Kort- och Kreditgivare för Betalkort Företag är Entercard Group AB. Swedbank och sparbankerna är kreditförmedlare avseende Betalkort Företag

Bankort företag

Aktuellt från Sparbanken Lidköping

  • 2024-06-20 13:00
  • 2024-06-13 09:00
  • 2024-06-12 09:30
  • 2024-06-10 09:30
  • 2024-06-05 06:00
  • 2024-05-31 09:30
  • 2024-05-30 09:30

Vem får göra vad i internet­banken?

Det finns steg-för-steg guider som hjälper dig att lägga upp användare och att välja rätt behörigheter.

Lantbrukarna pressade av låg lönsamhet – utmanar hela branschen

En osäker omvärldskonjunktur, extremväder och den gröna omställningen skapar rejäla utmaningar för landets lantbrukare som är pressade av svag lönsamhet. Investeringsviljan är på historiskt låga nivåer. Men det finns ljusglimtar och lantbrukarna tror på ljusare tider, i takt med lägre räntenivåer.

Discussion at the farm 2
Working meeting in front of a computer

Information från banken

I internetbanken får du tillgång till företagets dokument som skickas från banken. Du kan enkelt styra vem på företaget som ska vara mottagare för vilka dokument i internetbankens behörighetsadministration.

Tänk på att vi även skickar ut information via meddelandefunktionen.

Två kvinnor går i korridor och träffar en kollega

Få koll på kassaflödet med Företagskollen

Företagskollen är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få koll på likviditet, kassaflöde och mycket annat.

Student in a classroom having a technology lesson

Ung Företagsamhet

Är du De la Gardie-elev och ska starta UF-företag? Vi erbjuder enkla och smarta banktjänster utan årsavgift till UF-företag.

Två män och två kvinnor står i fält och ler mot kameran

Skog och lantbruk

Våra företagsrådgivare träffar gärna dig som är jord- och skogsbrukare ute på din gård. Det ger oss en bättre bild av företaget och gör det lättare att diskutera kring drift och ekonomi.

Man står i snö och ler mot kameran samt håller en skylt med bankens logotyp

Föreningar

Sparbanken Lidköping är stolta över att vara en del av Lidköpings föreningsliv och vi samarbetar med ca 90 föreningar, klubbar och andra partners för att stödja och utveckla föreningslivet i Lidköping med omnejd.

Kvinna står utomhus och ler mot kameran

Hjälp med juridiken

Rätt avtal för rätt situation är viktigt. Boka tid hos vår samarbetspartner Företagarens Jurist för att stämma av vilken juridisk hjälp du och ditt företag behöver.

Man står vid sitt skrivbort och ler mot kameran

Boka tid för rådgivning

Vårt företagsteam med rådgivare och specialister inom försäkring, pension och juridik kan hjälpa dig med frågor som rör din egen och verksamhetens ekonomi. 

Kvinna pratar med en man vid kundtjänsten

Kontakta oss

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Tack för att du är kund i Sparbanken Lidköping!

Vårt hjärta klappar för Lidköpingsbygden men framför allt för våra fantastiska kunder. Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor, föreningar och företag i Lidköping.

Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp, det är tack vare dig som vi tillsammans kan göra bra saker i Lidköping. 🧡

Tågbron Lidan