Hoppa till textinnehållet

För dig som är privatkund

Jobba hos oss på Sparbanken Lidköping

På Sparbanken Lidköping har vi de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och digitala betaltjänster.

Aktuellt just nu

Nu får alla våra Nyckelkunder ett presentkort 200 kronor!

Som ett led i att stötta Lidköpings lokala näringsliv innehållande butiker, restauranger och serviceföretag kommer alla Sparbanken Lidköpings Nyckelkunder att få ett presentkort på 200 kronor på posten inom de närmsta veckorna.

 

Tack till dig som är kund i Sparbanken Lidköping. Det är tack vare dig som vi tillsammans kan göra insatser för Lidköping.

Presentkort

Prata med banken från solstolen

Istället för att besöka vårt kontor har du möjlighet att boka rådgivning via telefon. Vi kan hjälpa dig med försäkringar, sparande, lån eller allmän rådgivning. En förutsättning är att du kan legitimera dig med ett Mobilt BankID.

Vi hjälper dig

Boka tid online

Boka ett möte med en rådgivare på banken för att se över dina placeringar, pensionssparande och om du är rätt försäkrad.

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

Digital skola

Behöver du hjälp med att komma igång med bankens digitala tjänster?

Familjejuridik

Ta hjälp av vår familjejuridiska rådgivare om du behöver hjälp med upprättande av testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller bouppteckning mm.

Arvskifte och avslut av ett dödsbos engagemang Sparbanken Lidköping

I syfte att förenkla avslut av dödsbos engagemang i banken har blanketter tagits fram som vi använder i de fall ett dödsbo ska avslutas antingen av dödsbodelägare eller av annan på uppdrag av dödsboet.

Tips och råd

Apple Pay.

Den enkla vägen genom kassan.

Har du skaffat ny telefon?

Då behöver du aktivera ditt mobila BankID igen.

Man in the city holding mobile phone.

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Kundcenter Privat

Öppet dygnet runt. Identifiera dig med personlig kod eller Mobilt BankID och få hjälp direkt via telefon.

Nyheter

2020-07-20 11:22

Höjning av prisbasbeloppet ger små effekter på bidrag och skatter

Prisbasbeloppet som påverkar bidragsnivåer och skatter, höjs med 300 kronor till 47 600 kronor 2021. Höjningen får dock begränsad effekt på bidrag och skatter. Garantipensionen höjs med runt 50 kronor per månad, studiemedlen med 70 kronor och högsta nivån i föräldrapenningen höjs med 190 kronor per månad.

 

2020-07-20 10:47

När vuxna barn bor hemma

Att vuxna barn bor hemma är idag ingen ovanlighet. En tuff bostadsmarknad, framförallt i storstadsområdena, bidrar till fenomenet. Men när är det egentligen rätt att barnen börjar betala för sig hemma, och vilka andra saker kan man förvänta sig av sitt vuxna barn?

  • 2020-07-16 15:01
  • 2020-07-16 07:00
  • 2020-07-07 08:00

Swedbanks aktiekurs

SWED-A %
SEK
2020-08-07
17:29