Hoppa till textinnehållet

För dig som är privatkund

Jobba hos oss på Sparbanken Lidköping

På Sparbanken Lidköping har vi de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och digitala betaltjänster.

Ekonomikollspodden

- en podcast om privatekonomi för barn och unga (vuxna).

Aktuellt just nu

Se föreläsningen "Så blir din plånbok 2021" i efterhand

Torsdagen den 14 januari anordnade vi ett digitalt event med fokus på framtidsspaning, privatekonomisk kunskap och reflektioner inför det kommande året med Swedbank- och sparbankernas privatekonom Arturo Arques.

Digital föreläsning med Arturo Arques

Vill du börja spara men vet inte hur?

Boka telefonrådgivning så hjälper vi dig igång!

 

Istället för att besöka vårt kontor har du möjlighet att boka rådgivning via telefon. En förutsättning är att du kan legitimera dig med ett Mobilt BankID.

Känn lugnet när skärmen kraschar.

Med en buffert på kontot behöver oväntade utgifter inte bli riktigt lika jobbiga. Så börja spara till en buffert redan idag – gärna varje månad!

Sköt din ekonomi digitalt, när du kan.

Tillsammans kan vi bromsa spridningen av Covid-19. Just nu ber vi dig därför att i första hand göra dina ärenden i appen eller internetbanken.

Business people in between meetings.

Funderar du att flytta?

Att köpa en bostad är ett stort beslut och det finns mycket att tänka på. Vi hjälper dig hela vägen och svarar på dina frågor.

här gör du med Mobilt BankID om du har skaffat en ny telefon

Ladda ner appen BankID till din nya telefon och följ stegen nedan.

Vi hjälper dig

Boka tid online

Boka ett möte med en rådgivare på banken för att se över dina placeringar, pensionssparande och om du är rätt försäkrad.

Familjejuridik

Ta hjälp av vår familjejuridiska rådgivare om du behöver hjälp med upprättande av testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller bouppteckning mm.

Arvskifte och avslut av ett dödsbos engagemang Sparbanken Lidköping

I syfte att förenkla avslut av dödsbos engagemang i banken har blanketter tagits fram som vi använder i de fall ett dödsbo ska avslutas antingen av dödsbodelägare eller av annan på uppdrag av dödsboet.

Tips och råd

Undrar du också vart pengarna tar vägen?

Har du skaffat ny telefon?

Då behöver du aktivera ditt mobila BankID igen.

Man in the city holding mobile phone.

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Two women in front of a laptop

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Kundcenter Privat

Öppet dygnet runt. Identifiera dig med personlig kod eller Mobilt BankID och få hjälp direkt via telefon.

Nyheter

2021-01-20 07:00

Swedbank Economic Outlook: Ljus i tunneln

Hög smittspridning och hårdare restriktioner fortsätter att tynga svensk ekonomi. Men med våren går ekonomin mot ljusare tider när vaccinationerna får genomslag och coronarestriktionerna så småningom kan lättas. Regeringen behöver dock få ut det ekonomiska stödet snabbare för att hjälpa hårt drabbade företag och branscher. Det framgår av konjunkturrapporten Swedbank Economic Outlook.

2021-01-12 08:00

Swedbanks Investeringsstrategi: Fortsatt positiva utsikter för aktier

Efter ett fullkomligt osannolikt år på många vis, inte minst ur ett aktiemarknadsperspektiv, står vi nu inför ett nytt år och det är dags att ta avstamp. Återhämtning, tillväxt och låga räntor är avgörande parametrar för Strategi och Allokering som nu koncentrerar övervikten till aktier. Det framgår av Swedbanks senaste månadsuppdatering av Investeringsstrategin.

  • 2020-12-18 13:09
  • 2020-12-03 10:50
  • 2020-12-01 08:00

Swedbanks aktiekurs

SWED-A %
SEK
2021-01-27
17:29