Hoppa till textinnehållet

För dig som är privatkund

Jobba hos oss på Sparbanken Lidköping

På Sparbanken Lidköping har vi de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och digitala betaltjänster.

Aktuellt just nu

Nu får alla våra Nyckelkunder ett presentkort 200 kronor!

Som ett led i att stötta Lidköpings lokala näringsliv innehållande butiker, restauranger och serviceföretag kommer alla Sparbanken Lidköpings Nyckelkunder att få ett presentkort på 200 kronor på posten inom de närmsta veckorna.

 

Tack till dig som är kund i Sparbanken Lidköping. Det är tack vare dig som vi tillsammans kan göra insatser för Lidköping.

Presentkort

Gör en Trygghetskoll via telefon

I oroliga tider som nu kan det vara skönt att se över sitt försäkringsskydd. Du som inte vill komma in på banken kan ringa oss för att göra en Trygghetskoll via telefon.

Tips hur du kan göra ditt bankärende hemifrån

Behöver du skaffa Mobilt BankID, ansöka om lånelöfte eller beställa ett nytt bankkort?

Apple Pay.

Den enkla vägen genom kassan.

Vi hjälper dig

Boka tid online

Boka ett möte med en rådgivare på banken för att se över dina placeringar, pensionssparande och om du är rätt försäkrad.

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

Digital skola

Behöver du hjälp med att komma igång med bankens digitala tjänster?

Familjejuridik

Ta hjälp av vår familjejuridiska rådgivare om du behöver hjälp med upprättande av testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller bouppteckning mm.

Arvskifte och avslut av ett dödsbos engagemang Sparbanken Lidköping

I syfte att förenkla avslut av dödsbos engagemang i banken har en blankett tagits fram som vi använder i de fall ett dödsbo ska avslutas antingen av dödsbodelägare eller av annan på uppdrag av dödsboet.

 

Tips och råd

Har du skaffat ny telefon?

Då behöver du aktivera ditt mobila BankID igen.

Man in the city holding mobile phone.

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Kundcenter Privat

Öppet dygnet runt. Identifiera dig med personlig kod eller Mobilt BankID och få hjälp direkt via telefon.

Nyheter

2020-05-25 10:26

Låneskolan - 8 tips när du ska låna pengar

Funderar du på att ta ett lån till den där miljöbilen du länge drömt om? Eller kanske rör lånet huset. Oavsett behov gäller det att ha koll på vad det faktiskt innebär att låna pengar. Här får du tipsen!

2020-05-20 09:00

Boindex första kvartalet 2020: Köpkraften hos bostadsköparna något försämrad – ort och typ av hushåll avgörande faktorer

Hushållens möjligheter att köpa bostad försämrades något under årets första kvartal. Generellt sett är köpkraften fortfarande god, men variationen mellan olika orter och hushåll är stor. Ensamstående i bostadsrätt i Stockholm behöver lägga över hälften av inkomsten på sitt boende, medan sammanboende med barn på en mindre ort lägger 19 procent av sin inkomst på boendet. Det visar Swedbanks Boindex för första kvartalet.

  • 2020-05-13 09:00
  • 2020-05-13 08:00
  • 2020-05-12 08:00

Swedbanks aktiekurs

SWED-A 4,76 %
118,40 SEK
2020-05-27
17:29