Meny
Organisation
Sparbanksstiftelsen Lidköping

Våra sociala medier

Varmt välkommen till Sparbanken Lidköpings sida på Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube. Här kan du ta del av vad vi brinner för, hur det är att jobba hos oss och hitta inspiration för din privatekonomi.

Policy i sociala medier

Personlig information

Tänk på att inte lämna ut personlig information, som personnummer, kontonummer, kortnummer, PIN-kod, lösenord eller annan känslig information på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Har du frågor om dina personliga ärenden kan du vända dig till vår telefontjänst på 0771-22 11 22.

Ställa frågor i våra sociala medier

För frågor på våra sidor vill vi att man håller en trevlig och saklig ton. Vi kommer att plocka bort kommentarer som är av kränkande karaktär. Användare som bryter mot reglerna kan komma att blockeras. Vi ber dig att respektera FacebookInstagramsLinkedIns och Youtubes regler och svensk lag, särskilt dataskyddsförordningen (GDPR).

Var uppmärksam på att det du skriver på sidan blir synligt för andra användare och kan röja din status som kund samt vilka produkter och tjänster du använder hos Sparbanken Lidköping eller annan bank.

Meddelanden vi skickar till dig

Vi skickar aldrig ut meddelanden till dig där vi ber dig att lämna ut personliga uppgifter eller att logga in på internetbanken via en direktlänk. Får du sådant meddelande från någon som uppger sig vara anställd i banken, kontakta oss omedelbart.

Behandling av personuppgifter

Sparbanken Lidköping behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR). Att använda Facebook, Instagram och LinkedIn innebär i dagsläget att dina personuppgifter kan komma att överföras till tredje land utanför EU/EES-området. Tredje land omfattas inte av GDPR, vilket kan innebära en ökad risk i integritetshänseende, bland annat när det gäller möjligheter för myndigheter i tredje landet att få tillgång till dina personuppgifter och för dina möjligheter att utöva kontroll över personuppgifterna. Sparbanken Lidköping är behjälplig att, så långt det är möjligt, ytterligare informera dig om integritetslagstiftningen och skyddsläget för personuppgifter i tredjelandet.

För information om Sparbanken Lidköpings personuppgiftsbehandling, se Behandling av personuppgifter.

Kommentarer eller meddelanden får inte innehålla:

  • Obehörig publicering av upphovsrättsskyddat material
  • Länkning till sidor som innehåller olagligt material
  • Uppmaningar till brott eller annat som bryter mot svensk lag
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
  • Olaga våldsskildring eller pornografi
  • Hot, skvaller eller lögner
  • Förtal, personangrepp eller ärekränkande inlägg
  • Svordomar eller obscena ord
  • Kommersiella budskap