Hoppa till huvudinnehåll

Om Sparbanken Lidköping

Sparbanken Lidköping är en lokal bank vars överskott återinvesteras i lokalsamhället via sponsring och ekonomiskt stöd till olika projekt genom vår ägare, Sparbanksstiftelsen Lidköping.

Vi vill ge våra kunder den allra bästa hjälpen med att ta kloka och hållbara beslut om sin ekonomi. Du får en personlig och engagerad bank som tillhandahåller moderna, konkurrenskraftiga tjänster. Vi erbjuder de senaste digitala tjänsterna i mobilen, men också bankfack i källaren samt kontanter manuellt över disk – hos oss är nämligen alla kunder välkomna oavsett behov.

Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag i Lidköping. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt kan utvecklas, till nytta för dig som kund. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.

För andra är Lidköping en liten del av Sverige. För oss betyder den allt. #tillsammansärvisparbankenlidköping

Mer information om Sparbanken Lidköping

4 tjejer visar upp stora bidragscheckar

Vision och affärsidé

Vi ska vara det självklara valet av ekonomisk partner för alla människor i vår närhet. Tillsammans skall vi få Lidköping att växa.

Läckö Slott trädgård

Vår historia

Sparbanksidén föddes i Skottland för mer än tvåhundra år sedan och 1834 kom den till Lidköping för att stanna.
Tågbron Lidan

Finansiell information

Här hittar du finansiell information som ex. årsredovisningar och andra finansiella rapporter från Sparbanken Lidköping.
Vy över Lidan med Sparbanken Lidköping i bakgrunden

Miljö och hållbarhet

Vi arbetar aktivt med att ta ansvar för vår del för miljö och hållbarhet.
Personal i Sparbanken Lidköping

Jobba hos oss

Vill du jobba på en lokal bank som arbetar för Lidköpings bästa? Då ska du söka jobb hos oss. Skicka gärna in din intresseanmälan!
Man står i snö och ler mot kameran samt håller en skylt med bankens logotyp

Sponsring

Sparbanken Lidköping är stolta över att vara en del av Lidköpings föreningsliv och vi sponsrar över 90 föreningar i Lidköping.

Kontakta oss

Fyra personer sitter vid ett bord med en dator och pratar med varandra

Boka tid

Välj en tid som passar dig i vår onlinebokning på Bokadirekt.se. Du kan välja att ha mötet inne på banken eller digitalt via Teams.

Kontaktuppgifter

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken så som telefonnummer till bankens växel och till våra kundcenter för privatpersoner och företag, support och spärrservice.

Kvinna står vid en dator i kundtjänst och hjälper en kund

Öppettider

Få hjälp i vår kundtjänst med att skaffa swish, mobilt bankid, ändra överföringar, tillträde till service-/bankfack, kontanthantering mm.

Sparbankens personal på Sparbanksdagen

Organisation och personal

Sparbanken Lidköping AB är helägt av Sparbanksstiftelsen Lidköping. På banken jobbar 65 personer med olika bakgrund, erfarenheter och i olika åldrar.
Ljussättning av Torgbron och dess närområde har finansierats med 750 000 kr i syfte att skapa en vacker och tryggare miljö.

Adress och företagsuppgifter

Sparbanken Lidköpings enda kontor ligger vid Nya Stadens Torg i Lidköping.

Höst vid Lidan

Om du inte är nöjd

Om du inte är nöjd med oss är du välkommen att kontakta oss så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt. 

En kvinna står i bankens kundtjänst och ler mot kameran

Boka tid online

Välj en tid som passar dig i vår onlinebokning på Bokadirekt.se. Du kan välja att ha mötet inne på banken eller digitalt via Teams.