Skip to content

Bo

Inspirerande nyheter som ger dig bättre koll på bostadsmarknaden och din boendeekonomi. Så att livet blir enklare och framtiden roligare. Läs mer om boende och skapa dig en bättre framtid!

När vuxna barn bor hemma

Att vuxna barn bor hemma är idag ingen ovanlighet. Men när är det egentligen rätt att barnen börjar betala för sig hemma, och vilka andra saker kan man förvänta sig av sitt vuxna barn?

Two teenagers and a man getting in to a turquoise car.

Energieffektivisera ditt hus

Att se över sitt hus för att hitta energitjuvarna är bra, både för din plånbok och för miljön.

Father and two kids shopping for a dishwasher.

Checklista för husköp

Är du på jakt efter drömhuset? Vi har satt ihop en checklista på 17 punkter som kan guida dig på vägen. Lycka till!

Three children on a swing

5 tips för hållbar renovering

Att renovera hållbart både för miljön, egna plånboken och långsiktigt över tid kan låta som en svår ekvation, men här får du expertens bästa tips.

Woman and man sawing planks

Vill du hyra ut ditt boende? Tänk det här!

Att hyra ut stugan när du ändå inte är där, låta någon annan bo i din lägenhet eller kanske bara hyra ut ett rum är ett bra sätt att få in lite extra pengar. Men det finns lite regler att ha koll på.

A couple with suitcases in the city.

Vad krävs för att bolån?

Många drömmer om att kunna köpa en egen bostad. Men det är mycket som vägs in innan man blir beviljad ett bostadslån. Vi benar ut vad som krävs – och hur besluten tas.

5 tips när du flyttar ihop

Har relationen tagit ett nytt kliv och ni har bestämt er för att flytta ihop? Eller kanske är ni två vänner som slår era påsar ihop? Oavsett anledning finns det några saker som är bra att tänka igenom innan flyttlasset går.

Two women with moving boxes